zaterdag 16 januari 2010

Nieuwjaarsreceptie: zaterdag 16 januari 2010



Hallo vis vrienden,

Vandaag even niet vissen, maar de nieuwjaarsreceptie en tevens prijsuitrijking van het afgelopen jaar in de verschillende categorieen. Ook dit jaar wordt het weer gehouden in "De Heeren Van Reeuwijck" te Gouda. Bij binnenkomst de gebruikelijke nieuwjaarswensen en een muntje voor een gratis consumptie.
Na het praatje van de voorzitter worden de prijzen uitgerijkt de eerste 10 in de A en B competitie krijgen een medaille en\of een beker.

Hierna volgen nog wat prijzen voor de kanjerbokalen (dat zijn de vissers die afgelopen jaar de grootste van een bepaald soort hebben gevangen). En bij de evenementen val ik in de prijzen met een medaille voor de grootste schol van afgelopen jaar, toch leuk! Tevens krijg ik een ticket voor de Titanenstrijd die nu gepland staat op 2 februari met de MS Hendrik II op de Grevelingen.



Alle vissers die afgelopen jaar minimaal 8 wedstrijden hebben meegevist mogen om de beurt een prijs uitzoeken, mooie prijzen overigens, diverse hengels, waadpakken, kleding, viskisten, etc,etc.......... Afgelopen jaar ben ik als 23e geeindigd in de B-competitie en kies een paar warmte laarzen uit (nooit weg).



Hierna volgt er nog een tombola en een etentje, maar ik heb nog het een en ander te doen dus ga ik naar huis. Het streven voor dit jaar wordt uiteraard om hoger te eindigen dan afgelopen jaar, al zal dat moeilijk worden want er hebben zich weer een hoop goede vissers aangemeld, plus de vissers die gedegradeerd zijn uit de A-competitie, niet omdat ze minder zijn gaan vissen maar omdat ze wedstrijden niet mee konden doen wegens andere verplichtingen. En die gaan er komend jaar weer voor "vechten" om in de A te komen.

Vis greetz,

Willem

Geen opmerkingen:

Een reactie posten