dinsdag 31 maart 2009

vangstberichten: maandag 30 maart 2009



Hallo vis vrienden,

Omdat het zo lekker ging zaterdag, ga ik vandaag maar weer naar Ter Heijde. Er staat een w-wind van 3 bft., temperatuur van 8 °C daalend naar 3 °C en hw HvH om 18:11 uur. Ik vis weer met diepvries mesheften, zoute pieren en gewone pieren. Als ik aankom om 16:20 uur wordt de strekdam net overspoeld en begint het water op te komen.

Ik begin weer met 1 hengel met 3x haakje 6 gevuld met een gewone pier. Er gebeurd niet veel in het begin, er staat een lekker zonnetje en hierdoor is het aardig druk op het strand, regelmatig komen de mensen een praatje maken wat je hier zoal kunt vangen en zijn verbaasd dat er zoveel soorten vis voorkomt. Om 17:35 uur zie ik dan toch een leuke aanbeet en draai ik m'n eerste botje naar binnen, en om 18:20 uur volgt de tweede.



Ik krijg nog een paar missers en om 18:50 uur volgt de 3-e bot. Ik denk dat gaat best lekker zo bij daglicht niet zoals zaterdag, maar toch....., ik vang en plaats er een 2-e hengeltje bij.



Om 18:05 uur volgt botje nummer: 4. Dan wordt het wat minder en maak ik een paar foto's van de schitterde kleuren van de zonsondergang.



Om 20:00 uur volgt nog een 5-dradig meuntje. Ik krijg nog 2 flauwe aanbeten maar die zetten niet door. En om 21:10 uur bot nummer: 5.



De meeste aanbeten krijg ik toch de laatste helft van hoog water en de eerste helft van afgaand water. Op een gegeven moment is er bijna geen branding meer, het lijkt wel op dood tij. Als ik om 21:30 uur begin op te ruimen neemt de branding weer iets toe. Het is niet het aantal waar ik op gehoopt had, maar de omgeving maakt een hoop goed.



Vis greetz,

Willem

Geen opmerkingen:

Een reactie posten