zaterdag 13 februari 2010

Ingezonden vangstbericht van: Kiske Gevist in de Amazonehaven....Beergat......en de Dintelhaven‏

Hallo vissers,

Vandaag een vorstverletdagje...... dussss ......vissen met vismaat Hans......op kosten van de baas!!!
Om 9 uur vertrokken richting de Amazone haven,ik had gelezen op een site dat er afgelopen zondag tijdens een wedstrijd goed gevangen was in de Amazone haven op de Maasvlakte........de eerste prijs was meer dan 5 meter vis in 4 uurtjes tijd.......dus dat moest toch wel wat gaan opleveren dachten we!
Dus om 10.00 uur lagen de 3 onderlijnen van mij en Hans op zo'n meter of 17 diepte in de Amazone haven.

Na bijna 3 uur nog niet 1 stootje op de toppen gezien....we visten met verse en oude pieren!
Toen maar vertrokken naar het Beergat,daar een klein uurtje gestaan.....en ook erg weinig......bij de laatste draai zat er bij mij een bot aan van 34 cm die in de haak gezwommen was bij het opdraaien denk ik. Toen weer maar verkast naar de Dintelhaven....daar na 2 uur te hebben gevist ook niks boven weten te draaien! Hans heeft nog wel een soort paling verspeelt tijdens het opdraaien ging hij er net onder de kant af! Het was volgens ons een Meun.............maar weten het niet zeker.

Toen was het tijd om een big macje te gaan proeven bij de Mac in Spijkcity. Heel erg raar dat ze zondag nog zo goed vingen...en dat er nu totaal niks boven water kwam..........erg ver geprobeerd......en ook dichtbij...............maar nergens was vis te vinden! Maar desalniettemin....................toch weer een fijn visdagje gehad met Hansie!!!! Groetjes.....en hopelijk tot een beter vangstbericht.

Kiske

Geen opmerkingen:

Een reactie posten