zondag 27 november 2016

vangstberichten: zaterdag 26 november 2016



Hallo vis vrienden,

Vandaag vis ik een gezelligheid sessie op het strand samen met Jan Groenewegen, Ed van Zanten, Arnold Talmon en Rienk er staat een NO-wind van 3 bft, temperatuur 4 °C en langzaam oplopend met nog voor het grootste gedeelte van de sessie een lekker zonnetje. Rond 09:20 uur liggen beide stokken erin met geklipte lijnen voor de afstand, steel ~ piramide lood 150 ~160 gram, haakje f31\8 gevuld met een pier\zager of een combinatie hiervan. Even verderop is een wedstrijdje bezig maar alleen voor ambtenaren dus daar mogen we niet aan meedoen.

Maar dat maakt niet uit, we hebben het weer mee en ook het gezelschap is goed. Ed begint gelijk al mooie botten van groot formaat te vangen. Bij mij komt er om 09:56 uur een doublet van bot en een zeebaarsje het strand op. 10:07 uur volgt er nog een zeebaarsje.



Arnold weet er nog een paar mooie wijtingen uit te trekken op afstand en ook Rienk vangt wijting en een bot. 11:22 uur een bot, 11:51 uur een zeebaarsje. Ik schakel nog even over op lange wapperlijnen ongeklipt want Ed blijft ze vangen.



13:01 uur een schar. Ed maakt nog even een foto van me, sta jij ook eens een keer in je eigen blog zegt ie.



13:15 uur ruimen we op en gaan we in het dorp nog even een patatje eten, het was dit keer geen overdaad aan wijtingen, maar van ieder vissoort wat. Een gezellige sessie zo en een volgende keer is het weer anders, want geen dag is hetzelfde als je aan het strand vist.

Vis greetz,

Willem

Geen opmerkingen:

Een reactie posten