woensdag 23 april 2014

Ingezonden vangstbericht: De Visexpert in Huatulco, Mexico 18 April 2014

Huatulco, Mexico 18 April 2014



Hallo Willem gaat Vissen,

Met pasen op vakantie geweest naar Huatulco Mexico en tijdens de vakantie een vistrip geboekt om te gaan biggame vissen bij Toni's SportFishing http://www.tinossportfishing.com/



We hadden de bigtour geboekt voor 350 usd voor 1 dag! Ik heb altijd al een keertje willen biggame vissen en deze trip was de uitgelezen mogelijkheid hiervoor en tevens wat snorkelfun!




Het werd een geweldige dag waarbij we een hoop mooie dingen mochten aanschouwen. Grote schilpadden die als duitse soldaten door het water zwommen, mooie strandjes gelegen in de talloze baaien die je in Huatulco heb, wat een hoop mooie plaatjes opleverende.




Tino en Tony hebben ons een geweldige dag voorgeschoteld en hebben echt hun best gedaan om ons zoveel mogelijk vis te laten vangen en hebben ons tevens de geweldige omgeving laten zien. 350 usd klinkt misschien veel voor 1 dag maar er waren genoeg andere charters die nog veel duurder waren.



Tino en Tony hadden het juiste materiaal aan boord en met hun ervaring (10 jaar) hebben zij ons een geweldige dag bezorgd. Of er nog wat gevangen is? Dat zie je in het volgende filmpje. P.S. verwacht geen vis tv kwaliteit, maar ik heb mijn best gedaan om er een leuk filmpje van te maken.

Klik op play en geniet mee...



Mvg.

De Visexpert....

3 opmerkingen:

  1. Ha Paul,

    Leuk verslag, je hebt er van genoten zo te zien. Bedankt dat je dit wilde delen, zo krijgen andere sportvissers een indruk hoe het daar is.

    Vis greetz,

    Willem

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Txs Willem :) Je weet dat ik het altijd leuk vind om wat leuk te maken als het met vissen te maken heeft. Binnenkort naar Cancun dus wie weet krijgt het een vervolg :)

    Gr.

    Paul

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ok Paul,

    Ben nu al nieuwsgierig ;-).

    Vis greetz,

    Willem

    BeantwoordenVerwijderen