maandag 5 augustus 2013

vangstberichten: zondag 04 augustus 2013_sessie_II



Hallo vis vrienden,

Als ik gearriveerd ben op de 2e maasvlakte, pak ik de laatste parkeerplaats (1) om met de houten trap naar boven te gaan. Op het algemeene informatiebord zie ik dat dit stuk verboden is voor kitesurfers over vissers zie ik niets staan. Het is rustig op het strand behalve wat naaktrecreanten (het is tenslote een naaktstrand) geen visser te bespeuren en eerlijk gezegd verwachte ik dat ook niet. Lw HvH 20:05 uur (- 62 cm), hw 02:59 uur (+ 113 cm), (± 175 cm).

Over algemeen wordt er hier op zeebaars gevist als de wind west of zuidwest is met een flinke branding, nu is het een vlak zeetje. Maar nieuwsgierig ben ik wel, of er hier in de avond\nacht ook tong te vangen is. Om 20:30 uur gaat de eerste hengel erin en 15 minuten later volgt de 4,5 meter stok. Afentoe wat kleine trillinkjes op het topoog en de eerste draai kale haken, En zo gaat het heel de tijd door, het barst er van de aaseters.

22:31 uur denk ik toch een visje te vangen op de hengel die dichtbij ligt, jammergenoeg is het een krab die aan de hoofdlijn hangt.



23:30 uur zie ik vanuit de verte iets glinsteren aan de haak, het is een wijtinkje, een soort wat ik vanavond niet verwacht had te vangen.



00:29 uur volgt er nog één.



Om 00:40 uur ben ik door m'n aas heen, geen tong helaas maar toch wat gevangen en lekker releaxed aan het strand gevist.

Vis greetz,

Willem

4 opmerkingen:

  1. Mooie aasvisjes Willem!

    Op Scheveningen was het ook ruk afgelopen weekend..

    Groet, Arnold

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ha Arnold,

      Ja, hahaha dat zeker! Wachten op betere tijden maar, a.s. zondag zit het er beter uit zw 5 bft aan de kust, misschien dat we dan weer baars kunnen scoren. Bedankt voor je bericht!

      Vis greetz,

      Willem

      Verwijderen
  2. HE Willen! Jammer van de 'verkeerde aaseters' desalniettemin met twee op de teller naar huis mogen keren! Gericht vissen op zeebaars in de branding heb ik nog niet gedaan, maar lijkt me een mooie manier van vissen! Succes en tot je volgende verslag! Gr. Dimitri!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Dimitri,

      Ja, veel krabben en garnalen daar. Morgen nog maar eens proberen dan staat er iets meer wind. Misschien dat de zeebaars dan wil bijten. Bedankt voor je bericht!

      Vis greetz,

      Willem

      Verwijderen