maandag 25 juli 2011

Ingezonden vangstbericht van: ARRR-Rotterdam team

Na een paar keer karper-vissen kon ik toch eindelijk aan mijn verslag beginnen van de zeevissessie. Op donderdag 21 Juli is het ARRR-Rotterdam team weer gaan vissen in de waterweg. Na een discussie over de stek kwamen we uiteindelijk bij de Maeslantkering uit, vlak bij het ponton zaten wij te vissen. De eerste hengel van mijn vader(Rob) ging er als eerste in dat was om kwart voor vijf (16:45). Ik (Anish) en mijn broertje (Rushil) lagen er om vijf uur in (17:00). Zoals gewoonlijk ligt Roland er als laatste in. We hebben 3 porties zagers en 1 portie pieren.

Na 3 keer inhalen nog steeds geen teken van leven pas na een uur krijgt Anish een paar tikken op zijn top maar… jammer slaat mis. Anish is aan het beazen en Roland zit te zuchten en te puffen en roept wanneer komt die vis nou eens en me vader (Rob) antwoord daarop 18:15. om 18:00 gaat iedereen weer beazen, en om 18:15 gaat mijn vader (Rob) zijn hengel en pakt een zeebaarsje maar hoefte helaas geen foto maar was rond de 20 centimeter. Om 18:25 haalt Roland 2 postzegels van botjes binnen geen foto waard noemde hij het zo klein maar ja wel vis. Ondertussen gelooft Anish het wel en gaat achter de Zeebaars aan, had net ervoor kunstaas gehaald voor Zeebaars.

Na een tijdje vissen met het kunstaas knalt er ineens een vis op en Anish schreeuwde en juichde dat hij een Zeebaars had maar dat veranderde gauw toen hij hem zag, Fint jammer maar wel van die stomme 0 af dat was om 20:00.



Na een tijd staren naar de stil staande toppen liep Rushil ineens te slepen een MEGA bot (Hij ook eindelijk van die 0 af iedereen wat gevangen).



Toen het donker begon te worden merkte we dat er tong was maar Rob zeker die sleepte er om 22:15 eentje binnen gelijk opmeten en net niet maats.



Ondertussen was het weer een langetijd helemaal stil, niet dichtbij en niet ver en Roland had het wel voor gezien en we zouden om 23:35 opruimen zo gezegt zo gedaan de laatste draai vangen Rob en Anish nog een bot maar de kamera was al in de auto verdwenen dus geen foto helaas. :( we zijn nog naar nieuwe stekken gaan zoeken dus tot de volgend verslag. Groeten uit Rotterdam van het Anish-Rushil-Roland-Rob-Rotterdam team deze sessie in totaal 8 vissen en Anish nog 2 stomme krabben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten