zondag 29 mei 2011

Ingezonden vangstbericht van Jurgen: vangsten neeltje jans?

Beste vrienden,

Vanmorgen vroeg op post op het centraal afspreek punt om samen in groep af te zakken naar Nederland om onze geepwedstrijd te houden.
Om 5u45 heerste er al een aangename sfeer op de parking, de toon was al gezet dus kon het gauw richting Neeltje Jans.

In totaal schreven 13 mensen in en nam iedereen deel ondanks de wat mindere weersvoorspelling, een voltallig team die alles mee hielp orkestreren was ook aanwezig, kortom prima dag en goed geflikt.

Bij aankomst zag ik reeds stanny, kevin kris en henry staan en het viel op dat het al best druk was maar we konden makkelijk met z'n allen erbij.
Rond 8 uur gingen de eerste dobbers het water in en werd er voor velen een stukje nieuwe visserij geopend want we hadden leken bij op geepgebied, niet dat gepen een zware kunst is maar je moet het toch even onder de knie krijgen, dat we leken bij hadden op onze wedstrijd betekend nog maar eens de toegangkelijkheid van onze wedstrijden, iedereen kan deelnemen ervaring of niet, wij staan erbij met raad en daad en dat helpt.

Het weer was niet het ideale geep weer, veel wind op kop, we hebben al mooiere dagen gehad maar als organisatie krabbel je nu eenmaal niet terug en ga je door, je bent het verschuldigd aan je deelnemers is mijn leuze.

Kort na de start wist Bart al zijn eerste geep te vangen, een blij gezicht toen zijn dobber de hoogte in zwiepte, een aanbeet die meteen de nr1 van de dag was, ook onze teammakker celle ging er met een geep vandoor, kevin en stanny ook, allemaal op zeer korte periode tot plots ineens niks meer, weg geep.
De strakke wind deed ons wat vissen aan de binnenkant, dat daar ook te vangen valt bewees kevin met een mooie maar Henry was duidelijk in vorm en kon drie zilveren speren verzilveren, proficiat aan onze "enige hollander", bij einde wedstrijd bleek ook Gilbert een tevreden man met een geep.

Uiteindelijk na de wedstrijd werden ter plaatse de prijzen uitgereikt het was dan 14uur veel te veel wind met dreigende wolken, er werd nog een drankje aangeboden en Henry onze hollandse makker besloot  zich te ontpoppen tot BBQ gas kok en voorzag de bende van een lekker mja worstenbrood , hamburger, merci voor dit initiatief Henry, het kwam de sfeer zeker ten goede en enkele verkleumde konden het wel gebruiken BEDANKT.

Ik vandaag de pechvogel van de dag, men trouwe dyno force heeft geest gegeven, het topeinde besloot richting oosterschelde te trekken na een serieuze "knakk" weg dobber weg topeinde, balen zeker als je dan het kapotte einde ziet dobberen met geep er rond terwijl je een gehele dag niks vangt, van treiteren gesproken, om maar te zwijgen van het "volste begrip" van men medemensen daar aanwezig (GRAPJE!!) wat een mens al niet moet doen om anderen te laten winnen hahahaha.

Ook nog een woord van dank aan alle deelnemers om af te komen, de sfeer samen te maken en aan men team om het weer samen gezellig te maken en goed te doen voor de deelnemers, maar zeker een woord van dank aan onze sponsors die het weer mogelijk hebben gemaakt onze deelnemers met een prijs huiswaarts te sturen. Op naar de volgende samen aan de waterkant in augustus te Raversijde, eerst gaan we boothengelen in juni, het wordt een druk seizoen, des te beter voor onze deelnemers en onze leden, zo hoort het in een vereniging.

Het wordt spannend komende wedstrijden want ons algemeen klassement wordt flink door elkaar geschud vandaag, wie weet kan ik dan nog eens een poging wagen om ,,, nee geen hengels stuk te gooien maar vis te vangen, maar vooral weer mensen samen brengen en laten strijden in vriendschappelijke sfeer, mijn missie lijkt meer en meer te slagen, jurgensweb dient om mensen samen te brengen en samen te vissen, we kunnen stellen dat we goed bezig zijn.

groeten, jurgen, team jurgensweb ( site jurgensweb.htm)

WINNAARS

1.HENRY 3 GEPEN 166CM
2.KEVIN 2 GEPEN 105CM
3.CELLE 1 GEEP 59CM
4.STANNY 1 GEEP 55 CM
5.BART 1 GEEP 54CM
6.GILBERT 1 GEEP 53 CM

Geen opmerkingen:

Een reactie posten