zaterdag 18 december 2010

vangstberichten: zaterdag 18 december 2010



Hallo vis vrienden,

Vandaag vis ik “ de Grote Prijs van Ter Heijde ” het begint meteen al “lekker” s ‘ochtends, in m’n slaap heb ik de wekker uitgeramd en veels te laat schrik ik wakker. Snel ff douchen en gelijk weg (eten en koffie drinken komt later wel) 09:30 uur ben ik bij “de Viskeet”  en gelukkig ligt m’n wedstrijdkaart bovenop vak C9 aan het eind van de parkeerplaats de trap op en recht ertegen over is m’n stek. Een meevaller want het is goed te lopen.

Er staat een ZZW wind van zo’n 2 a 3 bft, temperatuur -1 °C, veel sneeuw wat later een zonnetje, lw HvH 06:24 uur, hw 12:36 uur. Om 10:00 uur gaat het signaal en kunnen we beginnen. Als aas heb ik zeepieren, zagers en slikken al het andere aas is verboden bij deze wedstrijd maar vreemd genoeg wordt er niet op gecontroleerd. Ik vis weer met de 5 meter stok, nylon 20\100 mm met een tapse voorslag, onderlijn wapperlijntjes, (afwisselend 1 korte en 1 lange), haakje 8, piertje\slikje, piertje, zagertje, tommy lood 170 gram. Veel gebeurd er niet een aantal plaatsen rechts van me komt er wat bot zo te zien naar boven, maar bij mij niets.

Ik varieer nog wat in afstand zo ver mogelijk en dichtbij maar geen resultaat. 1x denk ik vis binnen te krijgen, maar het is de afgeworpen onderlijn van m’n buurman links. Als het einde wordt aangegeven sta ik nog steeds op de hatelijke 0. Maar goed ik was erbij, volgende keer hopelijk beter.



Vis greetz,

Willem

Geen opmerkingen:

Een reactie posten