vrijdag 28 mei 2010

Ingezonden vangstbericht van: Boudewijn uit Zwijndrecht

Hoi Willem,

Een berichtje van Boudewijn uit Zwijndrecht. Het is nog niet wild met de vangst. Ik denk, dat je gewoon een keer mazzel moet hebben op de juiste stek, net een glooiing, of net in een stroming. Een keer zal het je lukken. Ik ben zondag 23-5 in de Amazonehaven gaan vissen. Lekker zonnetje, maar weinig vis en veel krabben, slechts een bot van 38cm.De buren naast mij vingen ook weinig.

Op maandag ben ik naar mijn eigen stek geweest, bij de manege in Rozenburg. Lekker weer, de wind schuin in de rug. Het was opkomend water om 9.00 uur. gevist tot 15.00 uur. Op een hengel van 5m heb ik onderlijnen gemonteerd met hele dunne afhouders met 0,30 fluorcarbon lijnen van 30 cm. Op de ander hengel 4.5m met een onderlijn met drie haken nr 6 en lange afhouders met dezelfde zijlijnen.Op de lange hengel op ongeveer 100 m afstand geen beet gehad.

Op de ander hengel drie mooie botten van 35/38/ en 40 cm. Toch nog enkele harde klappen op de hengel gehad. Afstand 50 tot 70m en vermoedelijk in de juiste stroming. Erg veel last van krabben gehad beide dagen. Mijn vrouw heeft geen foto's genomen. Zo weer bijgepraat.

groetjes,

Boudewijn uit Zwijndrecht

Geen opmerkingen:

Een reactie posten