maandag 3 mei 2010

ingezonden vangstbericht van: Anish, Rushil, Rob en Roland



Hallo Willem,

Hier weer eens een vangstberichtje van het ARRR team Rotterdam. Gisteren, zondag 2 mei 2010, samen met Rob en zijn kinderen lekker een dagje gaan vissen. De locatie behoeft géén nadere uitleg (zie foto oranje ponton) en toen we over het dijkje kwamen leek het wel of we de gehele waterweg voor ons zelf hadden. (Hahaha lekker visweertje hé).



Totdat we dichter bij de stek kwamen constateerde wij dat er een paar meter uit de kant over de gehele lengte gigantische rijen met allemaal kleine boeien lagen en dat er diverse stokken uit het water staken. Netten beroepsvisser ? Wat nu ? Verkassen ? Shit zeg ! En na overleg toch maar besloten om het gewoon te gaan proberen, we zien wel.

Daarna gingen de eerste hengels rond 08:30 uur de waterweg in en al vrij snel kwamen de eerste aanbeten. Dit bleef trouwens de hele dag zo lekker doorgaan. De vangsten waren aardig, de kids hadden 6 vissen en Rob en ik in totaal 31 stuks. Bot 30x, grondel 3x, gul 2x, schol 1x, en schar 1x.




Wij hebben gevist (en het volgehouden, blub blub) tot ongeveer 17:00 uur. Van die netten hebben wij totaal géén last gehad en we hebben gevist met pieren, zagers, mesheften, sardine en sprot. (Behalve die paar regendruppels !!!)
Toch weer een hele leuke visdag gehad en wij kijken al weer uit naar de volgende.

Groetjes en tot de volgende keer (Anish, Rushil, Rob) en Roland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten